Bikerbibel

BikerBibelen er ett Nytestamente som også inneholder vitnesbyrd fra mc-folk som har opplevd forskjellige ting med Jesus. Boken har fargebilder av alle som deler sin historie, og den har også en veiledning til hvordan man kan begynne å lese i Bibelen for deg som aldri før har gjort det. Det er også en adresseliste over de klubbene som er med på prosjektet slik at du som ønsker å ta kontakt med oss kan gjøre det.

I Norge er BikerBibelen gitt ut av Tribe of Judah MM, Repent MC, Salvation Riders MC og Holy Riders MC. Den blir også gitt ut i flere andre land av andre kristne klubber.
BikerBibelen deles ut gratis på mc-messer, treff, fester og ellers der vi treffes. På treff finner du helt sikkert Bikerbibelen i kaffeteltet til Holy Riders MC hvis vi er der.

Vi gleder oss over at vi stadig møter mennesker som forteller at BikerBibelen har fått en betydning for dem i spesielle livssituasjoner, og at de har møtt Jesus etter å ha lest i nytestamentet. De forteller at livet har fått en ny mening og håp for fremtiden. Flere kan fortelle at de har fått en glede i livet som de før ikke visste fantes.

Vi har til nå delt ut først et opplag på 10 000 bibler, deretter et opplag på 20 000 og nå nærmer vi oss slutten på enda et opplag på 20 000 til! Det betyr at snart 50 000 mennesker (flest mc-folk) har fått en BikerBibel i en eller annen sammenheng.

Vil du være med på å gi en gave til BikerBibelen slik at flere kan få muligheten til å bli kjent med Jesus, så kan du gi på konto nr: 3632.51.73577 BikerBibelprosjektet, Risøy, 5955 LINDÅS Ta kontakt med oss ang. BikerBibelen på bikerbibel@holyriders.no

Fra MC-messa Lillestrøm 2009. Vidar Johnsen

Fra MC-messa Lillestrøm 2009. Vidar Johnsen